Iedereen bedankt!

23-12-2013 

Graag bedanken we iedereen die zich heeft ingezet om dit themajaar tot een succes te maken. Het afgelopen jaar hebben ongeveer zestig activiteiten plaatsgevonden binnen het thema Latijns-Amerika, deels georganiseerd door de projectgroep Goes Latijns-Amerika, maar ook door andere partijen zoals Balletstudio Free, het Ostrea Lyceum, Stichting Variant en Ter Weel. Iedereen, en daarmee bedoelen we iedereen die dit thema heeft omarmd, willen we hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet!

Er zijn ontzettend veel vrijwilligers bezig geweest om de activiteiten in goede banen te leiden. Zo is er een groep dames maandenlang aan het ploeteren geweest om alle kostuums voor Kausay Pacha op tijd klaar te krijgen en zijn er veel vrijwilligers in touw geweest tijdens het spektakel, de taptoe de verhalencyclus.

De mooie activiteiten hadden niet plaats kunnen vinden zonder steun van de gemeenteraad en veel bedrijven die bereid waren om hun naam te verbinden aan ons themajaar. Deze bedrijven hebben ervoor gezorgd dat veel inwoners en bezoekers van Goes een jaar lang konden genieten van een grote variëteit aan evenementen. Daarom zeker: bedankt sponsors!