Fiesta Final: nog kaarten aan de kassa

04-12-2013 

Fiesta Final: kaarten via website uitverkocht nog wel kaarten verkrijgbaar in de Mythe. 

Met een feestelijk Fiesta Final wordt vanmiddag het Latijns-Amerikajaar afgesloten. Kaarten via de website zijn uitverkocht. In De Mythe zijn vanmiddag nog wel kaarten te koop. De voorstelling begint om 14.30 uur.

De voorstelling bestaat uit aansprekende momenten uit de dit jaar gepresenteerde programma’s als Mayacarnaval & Kausay Pacha, een voorproefje uit de musical Evita, een verhaal van een Latijns-Amerikaanse verteller, een rap door een basisscholen en natuurlijk veel Latin muziek. Het programma duurt ruim een uur. Ook buiten de grote zaal van De Mythe, op het Bleekveld en in de foyer is van alles te zien en te horen. Na de voorstelling speelt er een band in de foyer.

Honderden Goesenaren hebben actief aan het Latijns-Amerikajaar meegedaan en duizenden bezochten één of meer voorstellingen die in de afgelopen twaalf maanden zijn georganiseerd. Alleen het buitenspektakel Kausay Pacha trok al zesduizend bezoekers. Het themajaar had een behoorlijk vol programma, waardoor heel wat Goesenaren niet alles konden zien, wat ze hadden willen zien. Anderen gaven te kennen dat ze sommige onderdelen nog wel eens zouden willen zien. Alle reden voor dit feestelijk Fiesta Final.

Receptie
Met dit eindfeest vervalt de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie van begin januari. 

Kaartverkoop
De kaarten voor Fiesta Final kosten € 4,00. Voor dit bedrag krijgt u ook twee consumptiebonnen.